Boken Pardans och pandemi

Tänk att snart är den på gång. Min första bok Pardans och pandemi. Det är så otroligt spännande och nervöst. Det har nu kommit så långt att jag håller på att få hjälp med att skapa tryckfilerna och sen ska jag gå igenom dem och godkänna dem och sen blir det tryck. Det är inte så långt kvar nu.

Release

Tänk vad spännande det är att få planera sin bokrelease. Jag kan avslöja att jag planerar att vara i Boglösa bygdegård eftersom det passar så bra då den är omnämnd i boken och det är där jag träffat flera av musikerna som intervjuats inför boken. När jag vet datum kommer mer information. Jag tar gärna emot tips av er som har haft releaser förut hur man kan gå tillväga.

Boken

Boken handlar om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins negativa hälsoeffekter och hur pandemin påverkat dansare, dansband och arrangörer. Du kommer att få läsa mer om några av våra duktiga dansbandsmusiker, en berättelse från Agneta som har haft dansbansdmusiken och dansbandet Martinez som ett stöd för sin rehabilitering och hur musikerna och dansarna ser på dansen. Du får även läsa lite om vad foxtrot, bugg och gammaldans är för något och historik om dansband.

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

2 reaktioner till “Boken Pardans och pandemi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: