På gång igen!

Äntligen känns det som det händer något igen med mitt manus! Nu har jag fått förslag på omslag och inlaga till min bok som heter Pardans och pandemi! Jag är väldigt nöjd med förslaget till omslag och nu håller jag att kolla igenom inlagan så den ser bra. Sen blir det korrigering om det behövs och sen får jag en pdf-fil som om hur trycket kommer att se ut. Känns lite mer på riktigt nu när jag ser att det är på gång. Spänningen är total!

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: