Publicering

Ett ord som är både spännande och läskigt. Har jag gjort allt jag ska? Hur kommer boken att se ut när den kommer från tryckeriet? Kommer jag att hitta fel? Hur kommer jag reagera om någon skriver att boken inte är bra? Många tankar snurrar i huvudet. Sen kommer fler frågor. Ska jag starta företag? Ska jag ha det som hobbyverksamhet? Vill jag skriva fler böcker? Hur ska jag göra marknadsföringen? När ska jag ha bokrelease och på vilket sätt?. Tusen och inga frågor och ena minuten så har jag lite panik och nästa tänker jag att det ordnar sig på någon vis.

Jag ska nu erkänna något för er som ni kanske kommer att skratta åt eller där ni tycker att jag är lite knäpp eller inte har koll men det bjuder jag på. Jag ska få något levererat från DHL den här veckan som jag inte riktigt vet vad det är. Jag sökte på företagsnamnet som stod på aviseringen och det är ett företag som hjälper andra företag med bland annat lagerhållning. Kan det vara så att det är mina böcker som är klara från tryckeriet och att det är företaget som har samarbete med Vulkan och håller i lagerhållningen böckerna? Kan det var så att böckerna är klara utan att min projektledare har hunnit tala om det på grund av till exempel semester? Det vore ju en glädje för mig då jag har undrat mycket när jag ska få hålla min första bok i handen. Det blir också en besvikelse om det inte är som jag hoppas. Jag berättar mer när jag vet. Pirrigt är det i alla fall. Jag vill gärna att ni skriver till mig och berättar hur ni kände när det var dags för publicering och när ni hade er första bok i er hand. Ha det nu så gott allihopa så återkommer jag snart igen med lite mer snick snack om hur det går med min bok. Boken heter Pardans och pandemi och kommer att finnas att köpa genom mig, genom vulkans hemsida, på Adlibris och Bokus mm. Köp gärna genom mig eller från Vulkans hemsida när det blir dags. Jag kommer även att planera in en bokrelease. Vi hörs.

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

3 reaktioner till “Publicering

  1. Så spännande!!! Hör av dig bums den kommer så jag får köpa och läsa😅 Klart du skall fortsätta skriva nu när du kommit igång. Kanske om bygdegårdarnas historia, funktion och överlevnad. Fortsätta skriva om dans t ex på kryssningar. Du är ju underbar hitta uppslag själv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: