Pardans och pandemi

Pardans och pandemi

Ja nu är den här och jag är så stolt! Jag håller min egen skrivna bok i handen för första gången och det känns både pirrigt och jättekul. Jag är mäkta stolt och samtidigt livrädd för vad andra ska tycka. 

Jag är lite överrumplad också då jag inte visste exakt när jag skulle få böckerna och jag fick ingen hint att jag skulle få dem just nu. Jag vet fortfarande inte riktigt när boken kommer ut till bokhandlarna på nätet osv. men jag ska börja med att sälja de böcker som jag fått hem. Första platsen jag börjar sälja på är i Boglösa bygdegård på Boglösa hembygdsdag den 6 augusti så kom gärna och köp en bok av mig där. Jag finns där under förmiddagen fram till lunch!
Det går bra att maila mig på info@amsforlagcoachning.se eller ringa mig på 070-24 94 292 om ni vill köpa den av mig direkt. Annars får ni gärna köpa den genom Vulkan.se som är företaget som hjälper till att ge ut min bok. Boken kommer även att finnas hos nätbokhandeln likaså som e-bok men det är inte riktigt klart ännu. Om vi ses på någon dans kanske jag kan lämna över en bok också. Det här blir så spännande!

Ny bok?

Jag funderar nu på om jag ska påbörja något nytt skrivprojekt men har inte riktigt kommit på om vad. Jag skriver gärna en ny fackbok för det tyckte jag var kul. Har du något förslag på vad jag kan skriva om? Skulle du själv vilja få ut något budskap men känner att du inte vill skriva själv. Då skulle vi kunna jobba på det tillsammans. Jag är öppen för många förslag och nyfiken på att lära mig om nya saker. 

Nu är det dags att avsluta den här trevliga dagen och snart blir det sängen efter en mysig dag med grillfest i trädgården! 

Ha det gott!

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: