Skrivstreak och redigering

Då har vi kommit in i sköna maj och jag hoppas det blir lite varmare ute. Att sitta ute och skriva är något av det bästa jag vet.

Nu när maj har kommit är jag med i en skrivstreak. Det innebär att skriva en mening varje dag och lägga ut på Instagram. Jag kommer skriva en mening till min nya idé så jag kommer vidare där.

Jag försökte vara med i Camp Nano i april där man kan bestämma hur många ord man ska skriva under en månad men det gick inte som jag tänkt mig. Jag har känt att jag inte haft samma lust att skriva och behövde en liten paus. Har varit med på en massa workshops och andra kurser så jag var lite trött i huvudet. Nu har jag kommit igång igen och det känns bra. Det som är allra mest positivt är att jag kommit så långt med min fackbok att jag börjar fundera på hur följebrevet till förlag ska se ut. En sista genomläsning är aktuell och sen är det dags att skicka manuset. Jag är så spänd på hur det ska gå.

Publicerad av annemarisandberg

Jag har alldeles nyligen påbörjat skrivandet av min första bok och vill dela med mig av min resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: