Ny bokidé!

Nu känns det jättespännande för jag har fått en ny bokidé! Vi får se vad det blir av den för det är mycket som ska hända om man ska skriva en bok! Det är ingen uppföljning av min tidigare bok men handlar om hälsa precis som min första bok. Jag har fått hjälp att hitta mitt sätt att träna trots att jag har smärtor i kroppen och att jag har gått från attityden att jag inte är en som joggar eller löptränar till att faktiskt gå en kurs i löpträning. Jag ska skriva om min resa och om hinder och möjligheter på vägen mot att tycka om att motionera på ett sätt som jag aldrig trodde skulle kunna fungera. 

Skrivandets konst

Hur har då jag gjort för att komma igång och skriva igen? Jo jag gick med i en skrivstreak som innebär att man skriver minst en mening per dag under maj! Det blir en hel del fast man inte tror det. En mening är inte så svårt att få till och ofta blir det mer skrivet än så. 

Pepp och tips!

Är du en person som skulle vilja skriva men inte riktigt kommer igång? Då är tipset för dig att sätta sig ned och bara börja skriva det som kommer upp i dit huvud. Det kan se ut som total förvirring i början men du kan ha användning av något du skrivit ner. När jag nu börjar skriva igen då skriver jag hur jag kände mig när jag åkte första dagen på löpträningskursen. Alla tankar som for i huvudet då och sen har jag fortsatt skriva lite varje dag om hur dagen varit, vad jag tränat, hur kroppen mår. Sen får vi se hur det utvecklas vartefter. 

Önskar er sköna dagar framöver och att ni passar på att vara ute om ni kan och har möjlighet!

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: