Från idé till utgivning

Det har varit en både härlig, frustrerande, spännande och slitsam tid att skriva en bok. Jag tvivlade på mig själv många gånger men jag är så stolt nu att jag lyckades ta mig igenom alla tvivel jag hade.

Min bokidé fick jag till mig när jag inte längre fick dansa och sjunga i kör på grund av pandemin. Jag hörde mycket om hur illa det blev ekonomiskt för dansbanden då de i stort sett fick näringsförbud under pandemin. Då kom jag på att jag vill ta reda på hur det är för banden och dansarna under pandemin och koppla det till hälsoeffekter av dans. Det blev då boken ”Pardans och pandemi”

Boken finns att köpa på Vulkanmedia.se, Bokus.com och Adlibris.com än så länge. Den kommer även ut som e-bok.

Marknadsföring

Oj vad jag funderar på hur jag ska nå ut med min bok! Det är inte helt lätt att hitta igenom all annan reklam. De sociala medierna kan vara en sak och jag försöker att lära mig mer hur jag kan bli upptäckt i sociala medier!

Annars är det bara att försöka berätta om boken där jag tänker att det finns intresse. Jag har haft med boken på ett par dansställen och sålt några stycken. Jag har lagt ut information olika grupper. Jag kommer att vara med på Boglösa bygdegårds hantverksmässa den 20 november. Är det någon som har fler tips om marknadsföring så hör gärna av dig på info@amsforlagcoachning.

Recensioner

Jag har inte fått några offentliga recensioner än men jag har muntligt fått höra att den är intressant och lättläst. Flera har sagt att de inte visste hur många hälsosamma delar det finns inom dansbandskulturen. Berättelsen från Agneta är jag mycket tacksam för att jag fick använda mig av. En berättelsen om kämpande för att återkomma efter att kroppen sagt ifrån helt. Att med hjälp av dansmusik i lurarna få talet tillbaka och att kunna ha musiken som rehabilitering.

Tack alla som hjälpt mig och peppat mig i min resa för att nå mitt mål att ge ut en bok!

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: