Otålig författare

Jag börjar nu bli lite otålig då jag fått hem böckerna och börjat sälja dem själv men jag vet fortfarande inte när de kommer ut i handeln! Jag har inte fått svar på det av min projektledare ännu och det är många som frågar när boken kommer ut. Men den kommer. Jag lovar!

Det är så kul annars för det händer så mycket roliga saker. Idag fick jag hem tidningen ”Får jag lov” och där fanns det lite info om min bok. Sen blev jag också så glad när Mona Gustafsson som själv är med i boken skrev ett inlägg på sin sida där hon både visade utdrag från min bok och skrev så fint om boken. När hon rekommenderade boken då blev jag rörd!

Så här fint skrev Mona Gustafsson om min bok ”

Tänk,idag kom det ännu en fin present med posten ❤💌❤
Det är nog väldigt modernt med böcker om dans och dansband. ”Pardans och pandemi” är namnet på detta alster. Och handlar om dansens betydelse för vår hälsa, både fysiskt och psykiskt. Och som titeln avslöjar, hur pandemin påverkade oss.

Jag är både stolt och glad över att få vara med i ännu en tänkvärd och välskriven bok som jag varmt rekommenderar till alla som har hjärtat i dansbandsmusiken .

Den duktiga författaren heter Ann-Marie ”Mia” Sandberg .

Här finns berättelser från oss i banden, och även om hur dansen kan läka och hjälpa även vid sjukdom. Gripande läsning, missa inte denna mycket intressanta bok 💃🕺”

#Mona Gustafson Mona G – Dansband och countrysångerskan #dans #pandemi #dansband #intressant #bok Sandra Estberg Danne Strandberg Mia Sandström Gabrielsson Jörgen Ohlsson Petter Sand #rekommenderas

Musik och dans ger glädje

Tänk vad musik och dans kan vara både uppiggande och avkopplande. Jag var på lunchmusik i Veckholms kyrka utanför Enköping. Det var Andreas Jansson och Patrick Moström som spelade. Andreas är ju en av huvudpersonerna i min bok men den här gången spelade de och sjöng svenska låtar som Mando Diaos ”Strövtåg i hembygden”,Kents ”Sverige” och Sven-Ingvars ”Så många mil” och många fler låtar! En underbart härlig och avkopplande stund! Efter det blev det goda lunchmackor och trevlig samvaro innan det blev dags att åka hem och jobba igen.

Nya danser bokade

Nu längtar jag så till den 25 september när vi kommer igång med våra danser i Boglösa bygdegård. Då kommer Micke Ahlgrens och spelar och då ska de få varsin bok.

Fortsättning följer när boken kommer ut i handeln. Annars ses vi kanske någon annanstans där jag säljer min bok själv. Jag avvaktar med bokrelease tills jag vet att boken är ute i handeln.

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: