Så vad händer nu?

Lite rådvill just nu hur jag ska göra med boken och jag har ännu inte fått besked när den kommer ut till nätbokhandlarna. Det är jobbigt att vänta på besked men semestertider som det är så får man väl ha tålamod. Jag är så glad att jag ändå fått boken hem till mig. Att känna den häftiga känslan av att hålla i något man skrivit själv. Jag önskar att fler skulle få uppleva detta och skulle någon gång vilja hjälpa andra att komma igång med sitt skrivande. Att coacha andra att hålla ut och våga visa sina texter för andra. Den drömmen har väckts hos mig nu. Kan jag så kan du också. Våga prova och ta hjälp med det du känner dig osäker på. Om du inte vill kämpa med bokförlag så är det förstås en kostnadsfråga också men om du tänker långsiktigt och sparar pengar om du har möjlighet så finns inga hinder för dig om du tycker om att skriva.

Boken Pardans och pandemi

Så kom då första dagen jag skulle stå och sälja min bok. Hembygdsföreningen skulle ha hembygdens dag i Boglösa bygdegård. Nervöst funderade jag på hur jag skulle visa fram mina böcker. Jag är ganska stolt över resultatet även om det bara tog någon timme innan regnet kom och förstörde lite för mig men jag är nöjd ändå. Mina första dansskor fick vara med som rekvisita. Min första dans var till en psalm på en syföreningsauktion och jag var 2 år.

Det kändes så roligt att stå där och få sälja och signera sin egen bok! Det gav mersmak och nu funderar jag på hur jag ska lägga upp min bokrelease. Är det någon som har något tips till mig? Jag tänker att jag ska vara i bygdegården eftersom det är där vi har våra danser och att bygdegården finns omnämnd i boken.

Jag tänker också på vilka danser jag kan åka till och om jag kan få sälja böckerna där. Vet ni något bra ställe där jag kan sälja en bok om dansband, dansbandskultur, hälsa kontra pandemin och kreativiteten under pandemin för att få spela och dansa trots pandemin.?

Nu är det dags att avrunda och jag återkommer med fler tankar nästa vecka och då kanske jag vet mer när boken kommer ut i handeln också. Är det någon som redan nu vill köpa den så hör av er.

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: