Inspiration

Nu är jag riktigt inspirerad att skriva igen. Igår fick jag en bok som jag blev väldigt förtjust i sättet den var skriven på och det var ”Sensitivt ledarskap”. Fick lite tankar om hur jag själv kan lägga upp det.

Idag har jag haft en otrolig dag med intervjuer med tre fantastiska musiker och sångare som ett underlag till min bok. Jag har pratat med Sandra Estberg och Danne Strandberg från Martinez orkester och Mia Sandström Gabrielsson i Mickeys orkester. Mycket trevliga samtal om hur det är att vara dansbandsmusiker, hur pandemin påverkat och vilka positiva hälsoeffekter som finns med dansband. Jag kommer att berätta mer i boken!

Gästbloggare

En rolig sak till är att jag kommer att ha en gästbloggsinlägg här på onsdag. Det ska bli så kul att någon annan får dela med sig av sina erfarenheter och det är ett inlägg som passar väldigt bra ihop med det jag skriver om. Jag hälsar Sabine Mickelsson välkommen till min blogg onsdagen den 7 augusti om allt går som det ska.

Sabine Mickelsson

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: