Städning kan leda till skrivfynd

Ibland är det bra att städa bland sina papper då jag hittade något jag skrivit för ett tag sen men som jag glömt. Jag har skrivit om fina minnen från mina somrar vid Silverhem i Råby-Rekarne, Eskilstuna kommun. Där bodde min farfar, farmor och farbror på en bondgård och där hade vi en sommarstuga och hade så mysiga somrar. Jag tycker att namnet Silverhem är så vackert och det är en liten sorg att vi inte orkade ha det kvar när min pappa dog. Jag åker förbi där ibland och har bestämt mig för att någon gång ska jag knacka på och prata med ägaren. Det är samma ägare som mamma sålde till på 90-talet. Minnena från min barndom kommer jag använda mig av i något bokprojekt.

Jag älskar verkligen att skriva och när det bara flyter på är det underbart. Sen finns det stunder som jag inte kommer på något men då får det vara så. Jag känner ingen stress. Jag tar det som det kommer.

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: