Städning kan leda till skrivfynd

Ibland är det bra att städa bland sina papper då jag hittade något jag skrivit för ett tag sen men som jag glömt. Jag har skrivit om fina minnen från mina somrar vid Silverhem i Råby-Rekarne, Eskilstuna kommun. Där bodde min farfar, farmor och farbror på en bondgård och där hade vi en sommarstuga och hade så mysiga somrar. Jag tycker att namnet Silverhem är så vackert och det är en liten sorg att vi inte orkade ha det kvar när min pappa dog. Jag åker förbi där ibland och har bestämt mig för att någon gång ska jag knacka på och prata med ägaren. Det är samma ägare som mamma sålde till på 90-talet. Minnena från min barndom kommer jag använda mig av i något bokprojekt.

Jag älskar verkligen att skriva och när det bara flyter på är det underbart. Sen finns det stunder som jag inte kommer på något men då får det vara så. Jag känner ingen stress. Jag tar det som det kommer.

Publicerad av annemarisandberg

Jag har alldeles nyligen påbörjat skrivandet av min första bok och vill dela med mig av min resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: