Förberedelse!

Nu börjar det hända grejer med min bok. Jag har fått in lite svar från dansare, börjat intervjua och nu har jag förberett med inledning, boktitel, varför jag skriver den här boken. Jag har skrivit 20 frågor som jag vill besvara i min bok och tagit fram de 10 viktigaste frågorna som jag börjat göra om till rubriker i boken. För ska jag sen fylls på med text under varje rubrik. Det är så spännande att se hur något växer fram.

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: