Novelltävling

Jag är så underbart glad idag! När jag gick från jobbet idag och skulle fira med att klippa mig så fick jag besked att jag vunnit novelltävlingen jag var med i. Första gången jag skrivit en novell. Nu fick verkligen självkänslan en stor knuff uppåt så nu är det bara att skriva på. Vilken härlig start på semestern!!!!!

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: