Novelltävling

Jag är så underbart glad idag! När jag gick från jobbet idag och skulle fira med att klippa mig så fick jag besked att jag vunnit novelltävlingen jag var med i. Första gången jag skrivit en novell. Nu fick verkligen självkänslan en stor knuff uppåt så nu är det bara att skriva på. Vilken härlig start på semestern!!!!!

Publicerad av annemarisandberg

Jag har alldeles nyligen påbörjat skrivandet av min första bok och vill dela med mig av min resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: