Research

Jag sitter här på min uteplats och gör research och idag läste jag något på Facebook som jag undrar lite över. Flera kända artister har nu fått ersättning från kulturstödet som regeringen tillsatt men jag har inte hört något att våra dansband fått någon ersättning. Det måste jag komma ihåg att fråga Micke Ahlgren om när jag intervjuar honom. Troligtvis under nästa vecka och då Corona-anpassat genom telefonintervju. Social distansering på allt nuförtiden.

Baksidestexten

Vad ska jag nu skriva som baksidestext på min bok för att väcka intresse? Har ni några förslag får ni gärna maila mig på annemarisandberg@gmail.com. Likaså funderar jag på vad boken ska heta. Det är mycket att tänka på men otroligt kul. Rubriker för varje kapitel är viktigt för att skapa nyfikenhet så jag har skrivit ner några ämnen jag vill ha med i boken och som jag kan göra om till rubriker. Oj vad jag ska skriva och intervjua under semestern.

Kurs i skrivande

På söndag är det dags igen för kursen ”Bygg din författarplattform” som Ann Ljungberg från Litterära konsulter håller i. Där får vi lära oss mer om hur man sköter marknadsföring genom hemsidor, bloggar, sociala medier mm. Riktigt spännande. På kurserna jag varit med på har jag lärt mig otroligt mycket och fått kontakt med både erfarna författare och såna som jag som är nybörjare. Om du är det minsta lilla sugen på att skriva så prova en kurs. Sök på skrivarkurser och gå gärna i på Litterära konsulter och titta vad de har. Det finns många bra böcker som kan hjälpa dig att komma igång. Våga prova. Tänk om du rätt som det är inte längre har orken att skriva. Den tankeställaren fick jag ur boken ”Din självbiografi”. Så sant. Ta vara på dagarna som är nu. Mitt motto är: Våga prova nya saker. Nu blir det vattning av blommor och buskar och sen blir det snart sängen då jag ska upp 05:15 som vanligt. Sista dagen innan semestern! Hurra!

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: