Ny bok!

Nu är det den 24 juni och Corona-pandemin håller forfarande ett stadigt grepp om oss. Jag funderar mycket hur det ska bli för alla företag som inte får in några intäkter alls idag som till exempel inom kultursektorn. Det är en del av det jag vill lyfta fram i min kommande bok. Dansen är en stor del av mitt liv och jag är orolig för alla dansarrangörer och dansband. Kommer det finnas några ställen kvar att åka till och dansa och blir det några dansband kvar att dansa till? Hur kommer alla att må om de inte längre får dansa? Många frågor väcks i mig medan jag gör research.

Ida fick jag hem en ny bok ”Din självbiografi-10 råd för att skriva ditt liv”. Det är Kim M Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson som har skrivit boken. Det blir mitt nästa projekt att på något vis skriva om erfarenheter som jag har och jag kan se att det finns många bra tips i boken. Nu vill jag ha semester så jag får mer tid att både skriva och läsa böcker. På måndag och två veckor framåt är det dags! Nu är det till att försöka sova i den bastuliknande värmen i vårt sovrum! Godnatt på er!

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

En tanke på “Ny bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: