Novelltävling

Efter mitt deltagande i skrivutmaningen i påsk skrev jag en novell som jag lämnade till en tävling. Jag har idag sett på Facebook att jag är bland de fem som är finalister. Å vad glad jag blev. Med min allra första novell har jag kommit bland de fem finalisterna. Det är en vinst för mig bara det och nu känner jag ännu mer glädje att skriva. Tack till alla som har varit inne och läst min novell ”Den sanna kärleken ” . Den finns att läsa på Elibro.se. Snart får jag veta vem som vunnit!

Foto av Element5 Digital pu00e5 Pexels.com

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: