Målet med min bok

Det jag sitter och funderar på just nu är vilket mål jag har med min bok! Det är en viktig del för att veta hur jag ska nå ut med boken. Jag tänker att mitt mål med boken om dans och dansband är att nå de personer som funderar på att gå på kurs eller åka och dansa och få dem att börja! Mitt mål är också att tacka alla dansband för allt fint de gör för oss dansare och dansarna för att de delat med sig av sina historier. Målet är helt enkelt att locka nya dansare.

Nu måste jag också bestämma mig för hur många intervjuer jag ska göra. Hur jag ska lägga in texten jag redan fått skriven till mig från en person som berättar sin historia. Jag måste fundera på hur jag får en röd tråd i boken och en bra början och ett bra slut. Hur många sidor ungefär jag ska ha och formatet på boken är också viktigt. Oj det är mycket man ska tänka på men det är bara att köra på. Det bästa är att bara skriva ner allt man kommer på och sen sortera i efterhand.

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: