Om mig

Jag och min man bor på en gård där vi älskar att vara ute och pyssla eller bara sitta och ha det mysigt på vår nya uteplats. Tidigare hade vi kor och grisar och odlade spannmål men nu är marken utarrenderad och djuren sålda på grund av att det inte lönade sig längre. Det är en sorg att det inte går att leva på lantbruket. 

Vi har ett gemensamt stort intresse att dansa foxtrot och åka i vår fina amerikanare Chrysler New Yorker-73. Mina övriga intressen är att skriva, sjunga i kör och vara aktiv i Boglösa bygdegårdsförening.

Publicerad av annemarisandberg

Jag är en aspirerande författare som snart kommer ut med min bok om dansband och dansbandskulturens positiva hälsoeffekter kontra pandemins påverkan. Den heter Pardans och pandemi och kommer troligtvis ut under juni eller juli. På den här sidan kommer jag att lägga upp mer information och även blogga lite om skrivande och dans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: